Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Нови дом-нови почетак, зида се кућа породици Стојковић из Ситнеша

Почетком априла ове године Лепеничка парохија је покренула хуманитарну акцију под називом ,,Нови дом-нови почетак“ за изградњу куће породици Драгана Стојковића из Ситнеша.
Свештеник Ненад Ђурић каже да се ради о четверочланој породици, коју чине родитељи и двије малољетне кћерке. Драган је незапослен и повремено ради на дневнице, супруга Нада је запослена у фирми Дијана текстил, док су дјевојчице Сузана и Катарина ученице основне школе. Тренутно живе у трошној кући, која је неусловна за живот.
Изливен је темељ и у току је зидање куће а по завршетку у њој ће живјети Драганова породица и родитељи Радован и Зора, чија је кућа, такође, у изузетно лошем стању.
Свештеник лепеничке парохије Ненад Ђурић се захваљује свима који су до сада учествовали како у радним акцијама и помогли зидање куће за Стојковиће тако и онима који су до сада помогли новчаним прилозима, и позива све људе добре воље да подрже акцију како би ова породица прије зиме добила нови дом.
“У протеклом периоду кроз урађене пројекте у нашој парохији, показали смо да смо увијек ту за наше ближње и да смо кроз дијела милосрђа ближи једни другима. Захваљујући свима вама на претходним подршкама, наша парохија је иницирала изградњу три куће породицама којима су биле потребне, а уз помоћ добрих људи и Борачке организације изгрђене су још три куће. И овај пут вас молим да будете уз нас и да сви учествујемо онолико колико смо у могућности у новом пројекту“, каже свештеник Ђурић.
Средства се могу директно уручити породици, затим у црквама лепеничке парохије у кутијама који су предвиђени за то или путем уплате на жиро рачун
Сбербанк 567 353 5000 350 292, на име Драган Стојковић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *