Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Нове уплате за акцију “Kућа од срца”, стигле и донације из иностранства

Нове уплате за акцију “Kућа од срца”, стигле и донације из иностранства

Након отварања девизног рачуна стигле су и прве уплате из иностранства за хуманитарну акцију “Kућа од срца” за помоћ у изградњи новог дома самохраној мајци Невени Игњатић из Српца.

Двадесет и два наша суграђанина који се налазе на привременом раду у земљама Европе и свијета издвојили су по 20 евра и на тај начин је прикупљено 440 евра.

У питању су: Милован Брезовац, Игор Вујић, Ненад Игњатић, Драган Станић, Жељко Савић, Ненад Вулин, Милан Медић, Мирослав Поповић, Радиша Савић, Душко Новаковић, Милош Брезовац, Срђан Микић, Мирољуб Игњатић, Дарко Малиновић, Остоја Рачић, Борис Милојчић, Дејана Милојчић, Далибор Богосавац, Боро Митрић, Синиша Давидовић, Виданко Ракић и Петар Пејаковић.

Стигле су и нове уплате на жиро рачун који је намјенски отворен у Атос банци за ову акцију а које су издвојили: Црвени крст Србац 300 KМ и Раде Вученовић 200 KМ. По 100 KМ су издвојили Жељко Игњатић, Драган Бијелић, Душко Митрић, Светомир Kљајчин, Александар Рађеновић, Сања Сувајац, Дарко Михољчић и Лидија Гужвић, по 80 KМ Жељко Гужвић и Млади социјалдемократи Србац, по 50 KМ Давид и Бошко Антонић, Kолектив “Мадона”, Зоран Благојевић, Владимир Гвоздић, Далибор Смиљанић, Данијела и Милош Антонић, Мики Новковић и двије анонимне особе, а 30 KМ Душан Шушчевић.

Уплате за акцију, чији носилац је Омладински савјет општине Србац, могу се извршити на број жиро рачуна: 567 353 27 000047 98 са назнаком “Хуманитарна помоћ за Невену Игњатић” а новчана помоћ се може донијети и у кафе бар “Дом” у центру Српца у времену од 8 до 14 часова.

Упутство за девизно плаћање:

INTETRMEDIAR BANK:
SWIFT CODE: RZBAATWW

RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL AG VIENNA.
SWIFT CODE: SABRBA2B

ATOS BANK A.D.
BANJALUKA
BENEFICIARY CUSTOMER:
/BA395673530000069162
11.NOVEMBAR 34 SRBAC
BOSNA I HERCEGOVINA

Самохрана мајка Невена Игњатић живи као подстанар са двоје малољетне дјеце, од којих је једно са посебним потребама – деветогодишњи Живко, који болује од церебралне парализе, епилепсије и других тешких обољења.

Због сталне бриге око дјетета, Невена је незапослена и углавном живи од социјалне помоћи коју добија на Живково име преко Центра за социјални рад а скромна примања нису довољна да самостално изгради свој нови дом, због чега јој је потребна помоћ хуманих људи.