Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Начелник општине Млађан Драгосављевић боравио у хуманитарној посјети Глини

Начелник општине Млађан Драгосављевић, у пратњи власника фирме ,,Тат-ком” Србац, Драгана Татомира, протеклог викенда био је у хуманитарној посјети нашем народу на подручју Глине у Хрватској која је 29. децембра погођена снажним земљотресом.

Том приликом, њих двојица сусрели су се и са Његовим преосвештенством епископом горњокарловачким Герасимом са којим су разговарали о начину помоћи становништву овог краја.

Начелник Драгосављевић рекао је да се лично на терену увјерио у размјере ове природне непогоде и истакао да је то невоља огромних размјера.

“Kонкретно је на терену договорено да једној породици из Глине Општина Србац, уз подршку србачких привредника, комплетно обнови кућу и доведе је у стање да се у њој може нормално боравити, а која је претрпјела знатно оштећење у земљотресу. У овом домаћинству живи пет женских особа, од којих је двоје дјеце узраста 8 и 10 година. Управо владика Герасим је дао приједлог да се помоћ пружи тој породици која сама није у могућности да обнови свој дом”, каже начелник Драгосављевић.

Он додаје да сви који желе да помогну, могу да се укључе и да у складу са својим могућностима што прије обезбиједе све оно што је неопходно како би ова породица своју кућу што прије ставила под кров.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *