Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Настављена традиција одржавања Петровданског турнира у Старом Мартинцу

Настављена традиција одржавања Петровданског турнира у Старом Мартинцу

Петнаест екипа из цијеле србачке општине узело је учешће на Петровданском турниру у малом фудбалу који је у недјељу одржан у Старом Мартинцу.

Традиција овог турнира оживјела је након дуже времена а у плану је да се уочи празника Петровдана одржава и наредних година.

Прво мјесто и новчану награду подијелиле су екипе Напредак из Старог Мартинца и Циклон дуо које су биле најбоље након полуфиналних сусрета, а киша која је након тога пала спријечила је да се турнир оконча до краја, због чега није одиграна ни утакмица за треће мјесто.

Око 400 посјетилаца присуствовало је занимљивим мечевима и дружењу које је организовано након турнира уз музику и пиће, сендвиче, хладно точено пиво и богату томболу, а организовано је и такмичење у испијању пива.

Организатори турнира су били Живојин Мајсторовић, Михајло Мајсторовић, Славко Звиздало и Михаела Мајсторовић који упућују захвалност великом броју спонзора из цијеле србачке општине на материјалној и финансијској подршци.

Помоћ су пружили: “Wood-Tech” (Огњен Татомир), Општина Србац, Пекара Сунце, Агроунија, Кафе бар Империо, Кафе бар Континиум, Ћејић петрол, Пекотека Кви-Кви, Агро Данијел, Дрвопродекс, Пољопривредна апотека Новковић Комерц, АМД Трејд Србац, Ветеринарска станица Миланковић, Мотел Храст, Епокс подови и Свадбени салон Динамик.