Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Напредују радови на изградњи нових свлачионица за Слогу

Напредују радови на изградњи нових свлачионица за Слогу

На стадиону Фудбалског клуба “Слога” у Српцу у току је изградња модерног спортског објекта са новим свлачионицама, рестораном и другим просторијама неопходним за рад клуба.

Бранко Граховац, предсједник ФК “Слога”, каже да се радови у првој фази одвијају планираном динамиком а изводи их грађевинска фирма “Браћа Мићић” из Модриче.

“На наше велико задовољство, радови су свега двадесетак дана стигли до прве плоче и сада слиједе зидарски радови. Цијена ове фазе радова, која ће се изводити до кровне конструкције, износи 120.340 KМ а укупна вриједност свих радова коштаће близу 400 хиљада КМ”, рекао је Граховац.

Средства за изградњу у износу од 300 хиљада КМ обезбиједио је Фудбалски савез БиХ, чији предсједник Вицо Зељковић је са Граховцем, начелником општине Млађаном Драгосављевићем и предсједником Подручног фудбалског савеза Градишка Милошем Бркићем 19. септембра озваничио почетак радова.

Како би се радови успјешно привели крају, обезбиједиће се и додатних 100 хиљада КМ из других извора финансирања.

“Свлачионице би до краја године требале бити прекривене а радови се настављају на прољеће. Овај објекат ће служити за понос Српцу и цијелој регији и моћи ће га користити сва дјеца која тренирају фудбал на подручју србачке општине, као и наши сениори Слоге и чланице женског фудбалског клуба”, рекао је Граховац.