Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Миленијум организује премијеру представе “Сањари” у суботу 18. јуна

Миленијум организује премијеру представе “Сањари” у суботу 18. јуна

Невладина организација “Миленијум“ из Српца, при којој дjелује и аматерска позоришна трупа, завршила је још један циклус активности.

Прије него што оду одмор, Српчани ће имати прилику да одгледају њихову нову представу која носи назив “Сањари“. Представа ће бити одиграна у Дому културе у Српцу у суботу 18. јуна, са почетком у 19 часова, а цијена улазнице је 4 KМ.

Извршни директор Миленијума, Санела Видовић, каже да је текст и режију радила глумица Слађана Зрнић, која је дуги низ година њихов сарадник у аматерском позоришту за младе.

“Представа говори о тинејџерском добу, односно о периоду преласка дjеце у свијет одраслих и о свему ономе са чим се на том путу сусрећу. Наша школа глуме окупља око 20 дjеце узрaста од 14 до 18 година, тако да смо се потрудили да њима прилагодимо представу. Позивам грађане свих старосних доби да дођу и погледају шта ми то радимо, а младе, који желе да сазању више о глуми и пословима иза сцене, позивам да буду дио нашег тима“, рекла је Видовић.

Поред часова глуме, Миленијум је сваког понедjељка организовао и креативне радионице на којима су дjеца имала приику да науче разне технике украшавања и израде украсних предмета.

“Трудимо се да дjеци понудимо занимљиве сардржаје како би имали прилику да на лијеп и креативан начин проведу слободно вријеме и науче нешто ново“, додала је Видовић.

НВО “Миленијум“ ове године навршава 15 година постојања и рада.