Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Маскенбал, потрага за благом и хуманитарни турнир обиљежиће овогодишњу Јесенијаду

Маскенбал, потрага за благом и хуманитарни турнир обиљежиће овогодишњу Јесенијаду

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” и ове године организује манифестацију “Јесенијада” која ће се одржати од 27. септембра до 1. октобра.

Првог дана, у сриједу, 27. септембра, биће приређен Јесењи маскенбал, за велике и мале, а окупљање је у 15.15 часова на тргу, док је почетак маскенбала у 15.45 часова. Од 16 часова слиједи дефиле и наставак дружења уз пригодан програм у градском парку.

У петак, 29. септембра организује се такмичење “Потрага за благом” за дјецу од 13 и више година и младе. Окупљање тимова и почетак потраге је у 13 часова у просторијама Цезара. Из цезара позивају такмичаре у авантуру у којој ће бити потребна спретност, брзина, опрезност, а мораће се загријати и мождане вијуге, јер ко први дође до блага, осваја га. Информације и пријаве се могу извршити до 28. септембра на друштвеним мрежама удружења или на број: 065/816-107 а за пријаву су потребни: назив тима, имена чланова (троје по екипи) и контакт представника екипе.

Посљедњег дана Јесенијаде, у недјељу, 1. октобра, организоваће се хуманитарни турнир у одбојци на пијеску у градском парку са кога ће сва средства бити уручена за лијечење нашој суграђанки Наташи Давидовић. Котизација за учешће је 20 КМ а улаз је 2 КМ. Играће се по систему 4 X 4 уз могућност мјешовитих екипа. Пријавити се могу различите старосне категорије до петка, 29. септембра а обезбијеђене су награде за прва три мјеста. Контакт за информације и пријаве је 066/693-737 или путем друштвених мрежа Цезара.

Удружење “Ц.Е.З.А.Р.” позива све заинтересоване учеснике да дођу и на најљепши начин дочекају јесен те учествују заједно у још једној хуманитарној акцији.

Манифестација “Јесенијада” ушла је и у програм културних и спортских манифестација које се финансирају из буџета општине Србац.