Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“Малци 2” и “Топ Ган: Маверик” у сриједу 6. јула у Српцу

“Малци 2” и “Топ Ган: Маверик” у сриједу 6. јула у Српцу

Центар за културу и спорт Србац након краће паузе у сриједу 6. јула наставља са пројекцијама најновијих филмских хитова.

Од 19 часова на репертоару ће бити анимирани филм “Малци 2: Груов почетак” који је синхронизован на српски језик.

У филму ће бити представљена оригинална прича о томе како је највећи суперзликовац свијета први пут упознао легендарне Малце, створио најгрознију кино екипу и суочио се са најнезаустављивијом криминалном силом икада.

Овај филм руши све рекорде на свјетским кино благајнама јер је прошлог викенда зарадио чак 108 милиона долара.

Инсерт из филма можете погледати ОВДЈЕ.

У 20.45 часова на распореду је филм Топ Ган: Маверик, наставак култног филма са Томом Kрузом у главној улози.

Након више од 30 година служења у морнарици, као један од најбољих пилота, Пит “Маверик” Мичел (Том Kруз) је тамо гдје и треба да буде. Не преза да пробије баријере као храбар тест пилот и избјегава да прихвати унапређење које би га заувијек спустило на земљу. Kада је почео да подучава вод младих пилота који су на обуци за специјалне мисије, какве ниједан живи пилот никада још није видио, Маверик среће поручника Бредлија Бредшоа чији је надимак “Рустер”, сина Мавериковог покојног пријатеља и официра за пресретање радара, поручника Ника Бредшоа, званог “Гус”.

Суочавајући се са неизвјесном будућношћу и са духовима прошлости, Маверик се упушта у борбу са својим највећим страхом, што ће кулминирати мисијом која захтјева велику жртву свих који буду изабрани да у њу полете.

Инсерт из филма можете погледати ОВДЈЕ.

Цијена улазнице је 5 KМ.