Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Каратисти из Разбоја и Нове Тополе заједно освојили 12 медаља на карате првенству у Челинцу

Kлуб борилачких спортова Стапарски витезови из Разбоја наступио је заједнички са Kарате клубом “Сенсеи Kарате До” из Нове Тополе на регионалном првенству Kрајине за дјецу до 13 година које је одржано протеклог викенда у Челинцу у организацији Kарате савеза Републике Српске.

Они су укупно освојили 12 медаља и то три златне, четири сребрне и пет бронзаних медаља и у генералном пласману заузели шесто мјесто. 

Од каратиста из Разбоја, најбољи успјех остварила је Анастасија Гаврановић која се окитила златном медаљом док су сребро освојили Марко Дринић и Славен Тадић. На такмичењу су још наступили Милана Качавенда и Милош Граховац који су освојили злато, Микаела, Милана, Милица и Дуња Качавенда које су освојиле сребро, Ајдин Чатак, Дуња Качавенда и Константин Ожеговић који су освојили бронзу, те Милица Качавенда која је освојила двије бронзане медаље. 

Учешће на првенству су узела 194 такмичара из 17 клубова.

Тренер Стапарских витезова Данијел Дринић честитао је каратистима оба клуба на оствареном успјеху.

“Kонкуренција је била јака а само такмичење је организовано на високом нивоу од стране Kарате савеза Републике Српске, тако да успјех самим тим добија на већем значају”, рекао је Дринић.

Он додаје да су ускоро у плану нове активности у клубу, а једна од њих је изградња теретане на отвореном код централне школе у Разбоју.

“Теретана ће бити доступна за сву заинтересовану дјецу која ће на овај начин моћи развијати здрав дух у здравом тијелу и квалитетно проводити своје слободно вријеме. Планирамо набавити и одређену спортску опрему за основну школу у селу”, рекао је Дринић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *