Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Избор најбољих спортиста општине Србац 15. фебруара

Избор најбољих спортиста општине Србац 15. фебруара

У згради Општинске управе данас је одржана прва сједница организационог одбора избора најбољих спортиста општине Србац за 2022. годину на којој је одлучено да ова манифестација буде одржана 15. фебруара 2023. године са почетком у 18 часова у холу Центра средњих школа”Петар Kочић” у Српцу.

Предсједник одбора, Милош Будић, истакао је значај ове манифестације која окупља спортисте и спортске раднике и награђује младе људе за њихов труд у области спорта.

„Именовали смо седмочлани стручни жири, усвојили одлуку о критеријумима и донијели закључак о расписивању јавног позива за доставу приједлога који ће бити отворен од 20. децембра до 20. јануара“, рекао је Будић.

Он је додао да за награду могу бити предложени активни спортисти, учесници спортских такмичења која су организована на нивоу општине Србац, Републике Српске, државног и међудржавног нивоа, најуспјешнији спортски радник, најуспјешнији млади спортиста до 18 година, најуспјешнији спортски клуб и најуспјешнија млада екипа до 18 година.

Из организационог одбора позивају спортске и невладине организације и појединце да своје приједлоге доставе до 21. јануара 2023. године.

Избор се традиционално одржава под покровитељством Општине Србац, у организацији Радио Српца од 2002.године.

Прошле године за најуспјешнијег спортисту проглашен је фудбалер Александар Глишић.