Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Засједала скупштина србачких ловаца: Изградња ловачког дома завршава до јесени

Засједала скупштина србачких ловаца: Изградња ловачког дома завршава до јесени

Србачке ловце ускоро очекују грађевински радови на изградњи новог ловачког дома, а очекује се да ће темељ бити постављен у четвртак, изјавио је предсједник Ловачког удружења “Срна” Србац, Горан Савановић, на данашњој сједници скупштине овог удружења.

Он је истакао да би радови требало да се заврше до јесени а опремање је планирано за наредну годину јер је то крупан и финансијски захтјеван пројекат.

“Помоћ општине Србац и других донатора много ће нам значити јер својим средствима нисмо у могућности то да финансирамо. Објекат је површине 200 квадрата а планиране су просторије за рад, састанке и дружење”, рекао је Савановић.

На сједници, коју је водио предсједник скупштине удружења Горан Татић, усвојени су извјештаји о раду и финансијском пословању за прошлу и план рада за ову годину са посебним освртом на календар лова и измјене и допуне правилника о дисциплинској и материјалној одговорности.

Сви приједлози и закључци биће прослијеђени Управном одбору удружења који ће донијети одговарајуће одлуке.

Савановић је изразио задовољство јединством у раду скупштине јер је руководство добило апсолутну подршку у свом раду.

“Сви показатељи у извјештајима говоре да се у ловачком удружењу ради савјесно, одговорно и домаћински. Имали смо бројне инспекцијске контроле у протеклом периоду и ниједна није утврдила ни најмању неправилност у раду”, нагласио је Савановић.

Сједници су присуствовали начелник општине Млађан Драгосављевић и командир Полицијске станице Србац, Синиша Шњегота, који су србачким ловцима пружили подршку у раду.