Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

“Дјечији град” у спортској дворани у Српцу отворен до петка 14. октобра

“Дјечији град” у спортској дворани у Српцу отворен до петка 14. октобра

У склопу обиљежавања Дана и крсне славе општине Србац и традиционалног вашара, Центар за културу и спорт у Спортској дворани “9. јануар” организовао је “Дјечији град 2022”.

Директор Центра, Радован Митраковић, каже да је након пилот пројекта који је организован прошле године, за који је владало велико интересовање малишана, одлучено да се и ове године организује Дјечији град у којем су организовани бројни садржаји, а омогућене су и групне посјете школа и вртића у договореним терминима.

“Ове године у играоници су три балон тобогана, трамполине и рингишпил прилагођен да задовољи потребе најмлађих посјетиоца. Општина Србац је уплатила улазнице за све полазнике вртића и на тај начин смо званично пустили у рад Дјечији град”, каже Митраковић.

Додаје да је цијена улазнице као и прошле године и износи 5 KМ за 30 минута боравка у играоници.

“Желим да истакнем да се још није десило да је било које дијете које је пробило тремин од 30 минута било опоменуто да напусти играоницу. Мислимо да је то коректна цијена и у складу са куповном моћи наших грађана”, рекао је Митраковић.

“Дјечији град” остаје отворен до петка 14. октобра до 21 час.

Полазници србачког вртића јуче су након боравка у Дјечијем граду посјетили и традиционални србачки вашар који траје од 12. до 14. октобра.