Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Други међународни турнир у стоном тенису у Српцу окупио 32 такмичара

Други међународни турнир у стоном тенису у Српцу окупио 32 такмичара

Омладински стонотениски клуб “Србац-Натив” организовао је јуче у спортској дворани “9. јануар” други међународни турнир у стоном тенису “Србац опен 2022” који је окупио 32 стонотенисера из Републике Српске и Србије.

Титулу је освојио Стефан Kостадиновић из Суботице који је у финалу резултатом 3:0 савладао Перу Тепића из Темерина.

Њих двојица су чланови репрезентације Србије. Kако кажу, сигурно ће се вратити у Србац и наредне године.

“За мене је ово био веома добар турнир са квалитетним учесницима, члановима репрезентације БиХ и Србије. Задовољан сам својом игром јер сам до титуле стигао без изгубљеног сета. Хвала домаћинима који су били на врхунском нивоу и било ми је задовољство играти у Српцу. Искористио сам свој долазак да посјетим манастир Осовица и сигурно ћу се вратити наредне године да браним титулу“, рекао је Kостадиновић.

Организацијом је био задовољан и други финалиста Перо Тепић који је такође члан репрезентације Србије.

“На државном првенству Србије сам лоше одиграо али ме овај турнир вратио у живот што се тиче самопоуздања. Честитам Стефану на заслуженој побједи и видимо се сљедеће године у Српцу“, рекао је Тепић.

Најбоље пласирани играч из домаће екипе је Алекса Пантелић који је испао у четвртфиналу. Најбољи млади играч до 12 година је Ђорђе Ћелић из Бањалуке, најбољи женски играч је Марија Панић која ће од наредне сезоне бранити боје ОСТK “Србац-Натив” а најбоље пласирани ветеран је Мирко Вишекруна из Прњавора.

Турнир је у име Општине Србац свечано отворио предсједник Скупштине општине Милош Будић.

Поред Општине Србац, организацију турнира помогли су фирма “Натив” из Српца, Kућа меса “Нова Топола”, “Тат-ком”, Пекара Сунце и ГБТ.