Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим освојио двије бронзе на турниру Волеј куп у Новој Тополи

Дрим Тим освојио двије бронзе на турниру Волеј куп у Новој Тополи

Школа фудбала “Дрим Тим” из Српца наступила је протеклог викенда на турниру “Волеј куп” у Новој Тополи са генерацијама 2010. и 2012. и освојила два трећа мјеста у веома јакој конкуренцији.

На турниру су наступиле екипе бањалучког Борца и Спартака, Јединства из Бихаћа, Пролетера из Теслића и других тимова који имају дугогодишње фудбалске школе, што свједочи о квалитету овог турнира.

Лука Лепир из Српца, из генерације 2010. проглашен је за најбољег играча турнира у својој конкуренцији.

Наше фудбалере предводио је Драган Тенџерић, који однедавно поново ради у Дрим Тиму заједно са тренером Драженом Драгосављевићем. Тенџерић посједује Ц лиценцу УЕФА а Драгосављевић, који је магистар спорта, Б лиценцу.

Поред њих двојице, са дјецом узраста од четири до осам година раде још и Милован Врсајковић, професор физичког васпитања и Јована Јанковић, успјешна спортисткиња која је имала запажену фудбалску каријеру.

Дрим Тим већ 15 година дјелује на подручју србачке општине и кроз ову школу је прошло више стотина младих талената, од којих многи и данас успјешно играју у клубовима широм Републике Српске, БиХ и окружења.

Тренутно окупљају око 60 чланова. Тренинзи се одвијају на стадиону Полета у Малим Ситнешима а ускоро би требали да буду одржани и на помоћном терену градског стадиона у Српцу.

Тренер Дражен Драгосављевић каже да су ускоро у плану одласци на бројне турнире у региону.

“Очекујемо наступе на турнирима у Градишци, Теслићу, Броду и другим општинама и градовима а генерација 2011. би требала наступити на једном јаком турниру у Словенији”, рекао је Драгосављевић.

У току је упис нових чланова за узраст 2008. до 2017. годишта, који се одвија у континуитету а заинтересовани се могу јавити Драгану Тенџерићу на број: 066 090 343 и Дражену Драгосављевићу на број: 065 942 179.

Недавни спортски успјех у Дрим Тиму су прославили лијепим дружењем родитеља и дјеце у природи уз роштиљ а трудиће се да на сличан начин и у наредном периоду обиљеже спортске успјехе својих малишана.