Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Дрим Тим најбољи на међународном турниру Лијевче у Новој Тополи

Дрим Тим најбољи на међународном турниру Лијевче у Новој Тополи

На првом међународном турниру “Лијевче” који је одржан у суботу у Новој Тополи, генерација 2012. школе фудбала “Дрим Тим” из Српца убједљиво је стигла до првог мјеста.

Млади србачки фудбалери су показали тоталну доминацију јер током цијелог турнира нису примили погодак, уз гол разлику 15:0, а у финалу су савладали бањалучки “Спорт Тим” са 4:0.

За најбољег играча турнира је прогласен Вељко Видовић а за најбољег стрелца Филип Пилиповић, обојица из србачке школе.

На турниру је наступила и генерација 2010. Дрим Тима, која није стигла до завршнице али непрестано подиже форму у игри са сваким новим турниром.

Тренер Дражен Драгосављевић каже да је задовољан издањем њихових играча који са турнира редовно доносе медаље.

“Ова генерација заиста посједује квалитет што се видjело на овом, али и претходним турнирима, гдjе су играли добар фудбал и заслужено освајали медаље. Све боља је и генерација 2010. која је овај пут испала у четвртфиналу али остварује видљив напредак у игри. Треба им континуитет јаких турнира и својим залагањем показују да ће бити све бољи”, каже Драгосављевић.

Додаје да их у наредних десетак дана очекују турнири у Теслићу, Броду и Добоју, након чега слиједи краћа пауза па поново настављају са радом. Тренинзи се одржавају три пута седмично на игралишту Полета у Малим Ситнешима а поред њега, са младим талентима ради и тренер Драган Тенџерић.

“Имамо у плану да 1. јула организујемо и научно-едукативно предавање гдje ће нам гостовати предавачи са Факултета физичког спорта и васпитања који ће родитељима говорити о значају квалитетне исхране спортиста, социјализацији дjеце и другим аспектима који имају позитиван утицај на њихово одрастање”, рекао је Драгосављевић.