Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Девет медаља за србачке стонотенисере на Отвореном првенству РС у Српцу

Девет медаља за србачке стонотенисере на Отвореном првенству РС у Српцу

У Спортској дворани “9 јануар“ у Српцу јуче је одржано Отворено првенство Републике Српске за млађе категорије на којем је наступило преко 50 младих стонотенисера из Бањалуке, Мркоњић Града, Дервенте, Приједора и Добоја.

Секретар Стонотениског клуба Србац, Недељко Пантелић, рекао је да су у клубу задовољни резултатом који су остварили.

“Укупно смо освојили девет медаља а то је доказ да се са младим категоријама ради квалитетно што на крају доноси резултат”, рекао је Пантелић.

Ирина Лепир освојила је треће мјесто у конкуренцији најмлађе кадеткиње, Матеј Топаловић златну медаљу у конкуренцији најмлађи кадети, Марија Панић злато у јуниорској конкуренцији а Бојана Њежић је била друга у конкуренцији кадета и јуниора.

Алекса Пантелић је освојио друго а Марко Малешевић треће мјесто у јуниорима док су Ана Мирјана Давидовић и Андреј Панић стигли до бронзане медаље у кадетима.

Горан Унчанин из Приједора, који је селектор репрезентације БиХ, рекао је да је турнир био одличан и додао да је ово била добра прилика да се на дјелу виде млади играчи.

У Стонотениском клубу Србац од данас почињу са припремама за велики турнир “Србац Опен 2023“ који ће се одржати 11. јуна.