Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Васкршње дружење у Извору

Васкршње дружење у Извору

У Удружењу родитеља и дјеце са потребама “Извор“ јуче је организовано дружење и васкршња радионица украшавања васкршњих јаја.

Поред чланова Извора, присуствовали су чланови НВО “Миленијум“, Удружења жена Србац и Народне библиотеке.

Директорица Извора, Мира Татић, рекла је да је ово традиционално дружење на којем радост празника подијеле са пријатељима удружења.

“Захваљујем свим гостима који се увијек радо одазову и показују жељу за сарадњу. Дружење је употпунио наш члан, Дејан Ристић, који нас на оваквим окупљањима увесељава пјесмом и свирком на хармоници. Свим грађанима православне вјероисповијести упућујем честитку поводом највећег хришћанског празника Васкрса“, рекла је Татић.

Предсједница НВО “Миленијум“, Санела Видовић, каже да сарадња са Извором траје већ годинама и додаје да увијек радо прихвате позив на дружење.

“Увијек нам је задовољство доћи и учествовати у активностима јер на тај начин боље упознајемо једни друге и дајемо шансу да наша сарадња и познанство постану дубљи и занимљивији. Дјеца воле овакве радионице и тиме показујемо да сви заједно можемо боље и успјешније да функционишемо. Данас је са нама била и Дајана Брковић, која је на нашим радионицама у Миленијуму показала процес израде и украшавања медањака, а колаче које смо правили донијели смо у Извор“, истакла је Видовић.

Чланови Извора данас су узели учешће и у манифестацији “У сусрет Васкрсу“ чији је организатор била Народна библиотека.