Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Васкршња честитка начелника и предсједника

Васкршња честитка начелника и предсједника

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитку свештенству, монаштву и свим вјерницима православне вјероисповијести који прослављају Васкрс по јулијанском календару са жељом да празничне дане проведу у миру, здрављу, радости и љубави у кругу својих породица и пријатеља.

У својој честитки подсјећају да је Васкрс празник над празницима који се увијек са великом радошћу дочекује у нашем народу јер слави побједу живота над смрћу, која нам даје снагу и вјеру да истрајемо на Христовом путу љубави, истине и правде.

“Васкрс нас увијек подсјећа да је потребно гајити мир, толеранцију и разумијевање међу људима и учи нас давању неизмјерне љубави другима и спремности на жртву. Због тога је неопходно да се међусобно уважавамо без обзира на вјеру, нацију или политичко опредјељење јер чинећи добро другима, можемо очекивати добро за себе.

Нека Христово васкрсење испуни са радошћу сваки дом и донесе срећу, задовољство и духовну радост међу нашим народима и нека нас толеранција, братска слога, рад и одговорност воде путем стварања љепшег и срећнијег живота за све грађане општине Србац”, каже се у заједничкој честитки.