Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Васкршња честитка начелника и предсједника

Васкршња честитка начелника и предсједника

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитку свештенству, монаштву и свим вјерницима православне вјероисповијести општине Србац.

У својој честитки су пожељели да предстојећи празници испуне са радошћу сваки дом и донесу добро здравље, срећу, задовољство и међусобно уважавање међу нашим народима.

„Васкрсење Христово сваке године изнова пробуди оно најбоље у нама, ојача нашу истрајност, подстакне на човјекољубље и донесе благостање и напредак за цијело друштво. Оно нам даје снагу да вјерујемо у побједу добра над злом, да будемо бољи људи и нађемо пут ка покајању, праштању, љубави и духовном преображењу.

Чинећи добро другима, можемо очекивати и добро за себе. Зато се у овим празничним данима посветите својим најмилијима, породици, пријатељима и комшијама, гајите узајамно поштовање, љубав, мир и духовну радост, будите солидарни према свима онима који се налазе у невољи, а нарочито према болеснима, старима и немоћнима.

Вођени толеранцијом, слогом, радом и одговорношћу, и ми у локалној управи ћемо се трудити да у наредном периоду стварамо љепши и срећнији живот за све грађане општине Србац, уз наду да ће повољнија епидемиолошка ситуација, у односу на претходне двије године, бити наговјештај изласка из тешког периода и пружања наде у боље сутра.

Желимо да празнике проведете у духовном спокоју и благостању уз традиционални хришћански поздрав „ХРИСТОС ВАСKРСЕ – ВАИСТИНУ ВАСKРСЕ“, каже се у заједничкој честитки.

BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianRussianSerbianSpanish