Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Борачка организација подиже споменик преминулом борцу из Kорова

У Kоровима је у току активност на уређењу гробног мјеста демобилисаног борца прве категорије Драгана Драгосављевића који је преминуо 2008. године.

Будући да Драган нема никог од чланова уже породице, а гробно мјесто није уређено нити обиљежено, иницијативу за његовим уређењем покренула је Мјесна борачка организација Kорови, комшије и познаници покојног Драгана како би се поставила прикладна надгробна плоча.

Чланови руководства Борачке организације општине Србац ових дана су присуствовали радовима. Предсједник организације Горан Плотан се захвалио свима који су пружили помоћ у реализацији акције и истакао да ће радови бити завршени врло брзо а гробно мјесто уређено достојанствено.

“Ово је трећа активност Борачке организације општине Србац у посљдњих 12 мјесеци јер је слична акција вођена у Дугом Пољу гдје је подигнут споменик покојном Синиши Ољачи и у Повеличу гдје је при крају реализација акције на уређењу гробног мјеста покојном Предрагу-Пеги Лазендићу”, каже Плотан.

Он додаје да је средства за ове намјене обезбиједила Борачка организација општине Србац, а помоћ су пружили Општина Србац и један наш суграђанин поријеклом из Kорова који је свесрдно подржао акцију желећи да остане анониман.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *