Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Божићна честитка начелника и предсједника

Божићна честитка начелника и предсједника

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Милош Будић упутили су честитку свим вјерницима православне вјероисповијести који прослављају Божић по јулијанском календару.

У честитки се наводи да је ово један од највећих и најрадоснијих хришћанских празника који се увијек прославља са великом радошћу међу нашим суграђанима.

“Божић је празник кога проводимо у друштву породице, пријатеља и драгих особа, окружени истинском пажњом и љубављу, уз које налазимо духовни мир и јачамо своју вјеру што нам помаже да се лакше суочавамо са свим животним изазовима који предстоје.

Ови празнични дани доносе посебну радост младима који учествују у традиционалном пијукању и другим обичајима чиме се још од малих ногу упознају са исконским вриједностима наше вјере.

Божић са собом доноси и поруке разумијевања, солидарности и хуманости према ближњима и зато поручујемо свим грађанима да у складу са својим могућностима помогну људима око себе, нарочито старима, болеснима, немоћнима и сиромашнима, а ми као носиоци извршне и законодавне власти ћемо наставити да се кроз доношење важних одлука изборимо за њихова права и омогућимо им живот достојан човјека.

У то име упућујемо вам искрене честитке уз традиционални хришћански поздрав – Мир Божији, Христос се роди”, наводи се у заједничкој честитки.