Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Асфалтиран Мотајички пут у Kобашу

Грађевинско предузеће “Градис инвест” из Српца асфалтирало је данас Мотајички пут у Kобашу у дужини од 200 метара за шта је Влада Републике Српске издвојила око 30 хиљада KМ.

Ово је један од пројеката који су одобрени Планом капиталних инвестиција у прошлој години а чија реализација је помјерена за ову годину.

Радове је обишао начелник општине Млађан Драгосављевић који је рекао да је Влада Републике Српске крајем прошле године одобрила додатних 200 хиљада KМ за реконструкцију осам локалних путева и улица од чега је пет већ завршено, два су у току а један ускоро треба да започне.

“Окончани су радови на реконструкцији и асфалтирању пута у Kаоцима према мјесном гробљу у дужини од 110 метара и пута у Разбоју Љевчанском према Градишци у дужини од 600 метара. Извршена је и модернизација пута у Улици слободе на болничком брду у Српцу у дужини од 250 метара, као и пута у Жупском Разбоју у дужини од 230 метара. У завршној фази је и реконструкција паркинг простора код занатског центра а започето је и спајање тротоара између улица Моме Видовића и Сарајевске”, рекао је начелник Драгосављевић.

Додаје да је преостало да се изврши санација приступног пута према пословној згради ПС 12 у центру Српца што ће такође бити ускоро започето.

“Ове инвестиције значајно ће допринијети побољшању путне комуникације у Српцу и љепшем и уређенијем градском језгру и мјесним заједницама”, рекао је начелник Драгосављевић.

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *