Општина Србац организује одлазак на обиљежавање Дана сјећања у Јасеновац
5. април, 2018.
penzioneri isplate
Упис пензионера за набавку огревног дрвета до 15. маја
6. април, 2018.

Васкршња честитка начелника општине и предсједника Скупштине општине

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић честитали су свим грађанима општине Србац православне вјероисповијести највећи хришћански празник Васкрс.

У својој честитки начелник Млађан Драгосављевић је пожелио суграђанима да овај празник прославе у духовном миру и благостању у кругу својих породица, пријатеља, комшија и драгих људи.

„Васкрс је празник над празницима, симбол страдања и патње али и симбол радости живота јер је својом љубављу Христ побиједио смрт, таму и бол и отворио нам врата вјечности. Зато за Васкрс кажемо да је празник спасења јер нас увијек подсјећа на потребу међусобног поштовања, праштања и помирења. 

У то име свим вјерницима који славе овај празник по јулијанском календару упућујем искрене честитке уз традиционални хришћански поздрав : ХРИСТОС ВАСКРСЕ!“, каже се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутио је честитке у своје лично име и у име свих одборника Скупштине општине Србац.

“Желим да празнике проведете у духовном и свеопштем миру, разумијевању и толеранцији окружени породицом, пријатељима и комшијама јер су ово дани који свим људима добре воље доносе љубав, радост, мир и нову наду у бољи и срећнији живот.

Нека нам Васкрсење Христово улије снагу да вјерујемо у побједу добра над злом, да будемо бољи људи и нађемо пут ка покајању, праштању, љубави и духовном преображењу“, каже се у честитки предсједника Скупштине општине Мирка Стојића.

Comments are closed.