Дјечија представа “Боки и Оки шоу” у петак 20. јула у Ситнешима
13. јул, 2018.
Вечерас финале градског турнира
14. јул, 2018.

Увид у измјену дијела регулационог плана и даље доступан грађанима

Одјељење за просторно уређење и стамбено комуналне дјелатности општине Србац још једном подсјећа све грађане да је до 30. јула 2018. године омогућен јавни увид у Нацрт измјене дијела „Регулационог плана између Улица 11. Новембра, Моме Видовића, Данка Митрова, Саве Вујановића Жуће и Савске у Српцу”.

Нацрт плана је изложен у Општинској управи у Српцу која је носилац припреме плана и може се погледати у шалтер сали, као и у просторијама носиоца израде плана „Планинг“ д.о.о. Прњавор, сваким радним даном у времену од 7 до 15 часова.

Нацрт плана је објављен и на нашој интернет страници и може се погледати кликом на овај линк.

Јавни увид се врши увидом у текстуални и графички дио Нацрта плана.

За вријеме трајања јавног увида, све до 30. јула 2018.године, свако физичко и правно лице може дати примједбе, приједлоге и мишљење на нацрт, уписом у свеску са нумерисаним странама која се налази у просторијама у којима је нацрт изложен, или их доставити у форми дописа Општинској управи Србац – Одјељење за просторно уређење и стамбено комуналне дјелатности.

Ово одјељење је обезбиједило да се заинтересованим лицима дају детаљне информације и објашњења о Нацрту плана, као и помоћ у формулисању примједби, које се могу добити у Одјељењу за просторно уређење и стамбено комуналне дјелатности у канцеларији бр.11 или позивом на број 051 740 001 локал 211.

Comments are closed.