Школа у Ножичком добила нову столарију
14. април, 2018.
„Бик фест“ у Ситнешима надмашио очекивања, стигли гости из читавог региона
15. април, 2018.

Уручене јубиларне награде србачким полицајцима

Полицијска станица Србац организовала је синоћ у ресторану „Динамик“ у Повеличу завршну свечаност у склопу обиљежавања Дана полиције Републике Српске. Поред садашњих и бивших припадника Полицијске станице, свечаности су присуствовали и представници МУП-а РС, Полицијске управе Градишка и Полицијских станица Лакташи и Нова Топола.

Међу гостима су били и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић, потпредсједник Скупштине општине Милош Будић, начелници општинских одјељења, представници републичких институција и јавних предузећа и установа из Српца, свештенство православне цркве и други гости.

На самом почетку одата је почаст свим погинулим припадницима МУП-а РС који су страдали у одбрамбено-отаџбинском рату и свим преминулим припадницима полиције.

Командир Небојша Новаковић, захвалио се свима онима који у континуитету помажу рад Полицијске станице Србац.

„Наша полицијска станица својим цјелокупним залагањем доприноси побољшању стања безбједности на подручју наше општине али и укупној безбједности у Републици Српској у границама својих могућности. Наш колектив успјешно функционише из године у годину а један од показатеља нашег рада је и велики одзив на нашу завршну свечаност“, рекао је Новаковић.

Синдикална организација Полицијске станице Србац је преко свог интерног фонда уручила јубиларне награде за припаднике полиције који су у овој станици провели 20, 25 и 30 година стажа, али и својим колегама који су отишли у заслужену пензију, а у питању су Мирко Думонић и Ранко Ћетојевић.

Јубиларне награде за 20 година рада добили су Гордана Грбић и Далибор Николић. За 25 година рада награђени су: Небојша Новаковић, Илија Цвијић, Илија Ракић, Петар Босанчић, Зоран Босанчић, Чедомир Љубојевић, Драган Крагуљ, Радислав Марковић, Милан Лугоњић, Новак Јовичић, Зоран Пејаковић, Бранивоја Миланковић, Брацо Мачковић, Велибор Петковић, Зоран Врховац и Душко Ћирић. 

За 30 година рада јубиларну награду је добио Војислав Митраковић.

Прије ове свечаности, Дан полиције РС у Српцу обиљежен је парастосом за погинуле припаднике Полицијске станице Србац, акцијом добровољног давања крви у којој су учествовали србачки полицајци и манифестацијом Дан отворених врата у оквиру које су у згради Полицијске станице угостили 250 дјеце из вртића, основних и средњих школа.

 

Comments are closed.