Светосавска академија у петак 26. јануара
10. јануар, 2018.
Ђурђевићи поклонили нове столове и столице србачком вртићу
11. јануар, 2018.

Уручен пасош Републике Српске начелнику Млађану Драгосављевићу

Предсједник Младих социјалдемократа Србац, Саша Илић, уручио је данас пасош Републике Српске начелнику општине Млађану Драгосављевићу у склопу акције Младих социјалдемократа којом је протеклих дана подијељено 5.000 пасоша поводом Дана Републике. 

Документ је отиснут са датумом издавања 9. јануар 2018. године, а у њему је наведено 12 највећих туристичких дестинација у Српској. 

“Ово је била симболична акција којом смо дали допринос обиљежавању Дана Републике. На сличан начин смо претходних дана дијелили пасоше грађанима Српца који су дошли да одају почаст борцима из одбрамбено-отаџбинског рата који су положили животе за Републику Српску”, рекао је Илић.

Грађани у Републици Српској и дијаспори моћи ће путем интернета наручити пасоше са својом фотографијом и личним подацима, а биће им испоручени на кућне адресе. Пасоши ће бити наплаћени по симболичној цијени, а сав новац прикупљен од продаје ићи ће у Фонд солидарности.

“Ово је лијепа акција Младих социјалдемократа којом су с једне стране указали на значај обиљежавања Дана Републике и очувања нашег националног идентитета, а с друге стране промовисали потенцијале у нашој земљи. Република Српска је достојанствено прославила 26. рођендан и показала да је из године у годину све јача, упркос настојањима многих да оспоре њено постојање”, рекао је начелник општине Млађан Драгосављевић.

 

Comments are closed.