Предсједница Владе РС Жељка Цвијановић посјетила Србац, за инфраструктурне пројекте 1.5 милион КМ
9. август, 2018.
Почиње Друга лига запад: Слога дочекује имењака из Трна
10. август, 2018.

Удружење „Ц.Е.З.А.Р.“ успјешно организовало турнир у стоном тенису

Удружење грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца организовало је у сриједу 8. августа турнир у стоном тенису у којем су учешће узела 24 такмичара која си била разврстана у двије старосне категорије – дјеца и одрасли. Турнир је одржан у башти Дома младих у Српцу а организован је у склопу пројекта „Активно љето 2018“ кога је подржала Омладинска банка Србац. Рад Омладинске банке финансирају Општина Србац и Фондација „Мозаик“. 

Директорица удружења „Ц.Е.З.А.Р.“, Тања Шњегота, каже да су први пут организовали турнир оваквог типа и веома су задовољни одзивом, будући да се одазвао прилично велики број такмичара, имајући у виду да стони тенис није спорт који је много заступљен у нашем граду.

“Због тога се надамо да смо учинили мали корак у популаризацији овог спорта, као и да ће наш турнир прећи у традицију и да ће сваке сљедеће године окупљати још већи број такмичара”, рекла је Шњегота.

Побједник турнира у категорији дјеце био је Андреј Симић док је друго мјесто припало Андреју Цвијетићу а треће Сергеју Мершнику.

У категорији одраслих прво мјесто је освојио Стојан Новковић, друго Слободан Стојаковић а треће Милован Кусић. Побједници су добили златне пехаре и дипломе а друго и треће мјесто дипломе.

“Техничку подршку у организацији турнира добили смо од Центра за културу и спорт а велику захвалност дугујемо и кафе бару Дом младих, захваљујући којима смо турнир одржали на отвореном”, истакла је Шњегота.

У наставку пројекта “Активно љето 2018” удружење „Ц.Е.З.А.Р.“ очекује постављање справа за вјежбање на отвореном у Омладинском парку који ће се налазити на Болничком брду у Српцу, што ће бити подржано и од стране Фондације “СХЛ” из Њемачке и Општине Србац.

 

 

Comments are closed.