Стижу нова возила за србачки Дом здравља и Комуналац
6. октобар, 2018.
Слога боља у комшијском дербију од Љубића
6. октобар, 2018.

Стигла нова столарија за школу у Кукуљама

Подручна школа „Доситеј Обрадовић“ у Кукуљама данас је добила 30 нових прозора који су постављени на предњем дијелу школе а донацију у вриједности од око 25 хиљада КМ обезбиједило је Министарство просвјете и културе Републике Српске.

Ово је прва фаза замјене столарије у овој школи а у наредном периоду планирано је постављање још 25 нових прозора.

Предсједник Савјета мјесне заједнице Кукуље, Радојица Видовић, захвалио се ресорном министарству на овој донацији и подсјетио да је њихово село посљедњих година једно од највећих градилишта на подручју србачке општине.

„Недавно смо добили нови друштвени дом уз помоћ кабинета предсједника Милорада Додика, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и многих донатора и мјештана а прије неколико дана нам је асфалтиран и паркинг око дома. Такође смо недавно завршили асфалтирање 2.2 километара путева кроз наше село, као и прилаз игралиштима, а остаје да асфалтирамо до краја године још 4.2 километра путева и прилазни пут до објекта Поште“, рекао је Видовић.

Додаје да је претходних година рађено и асфалтирање игралишта код школе, као и изградња трибина и објекта ФК „Млади Крајишник“, уз многе друге пројекте везане за развој инфраструктуре, а помагали су и другим селима да подигну спортске објекте и друштвене домове.

 

Comments are closed.