Познати четвртфинални парови на градском турниру у малом фудбалу
11. јул, 2018.
Мирјана Милашиновић из Српца освојила три награде на такмичењу у бесједништву у Бањалуци
12. јул, 2018.

Слога почела припреме за нову сезону, стигло неколико појачања

Фудбалски клуб Слога из Српца почео је припреме за нову првенствену сезону у Другој лиги запад. Прозивци на градском стадиону у Српцу одазвало се више од 20 фудбалера међу којима је и неколико појачања. Један од њих је врсни стријелац Немања Тодоровић који је стигао из ФК Ламинци али је својевремено са успјехом наступао за неколико прволигашких клубова.

Стигло је и неколико играча из бањалучког Жељезничар Спорт Тима а тренутно је још један број фудбалера на проби и уколико задовоље укус стручног штаба, носиће дрес Слоге у наредној сезони.

Спортски директор Бранко Граховац каже да су припреме почеле са великим ентузијазмом јер је присутна велика жеља играча, стручног штаба и руководства да пруже боље партије у односу на протеклу сезону када је опстанак изборен тек у посљедњем колу.

“Уложили смо надљудске напоре да изборимо опстанак након што смо дошли у клуб у јесењем дијелу сезоне. У првом дијелу првенства Слога је имала свега 11 бодова и једном ногом била у трећој лиги, али смо успјели остати у Другој лиги. У наредној сезони ћемо учинити све како бисмо већ у прољећном дијелу осигурали опстанак а онда у наставку покушали изборити пласман у врх табеле”, рекао је Граховац.

Он истиче да највећи број играча води поријекло са србачке општине и да ће тако остати и у наредном периоду.

“Циљ нам је да наставимо рад са млађим категоријама, омасовимо број домаћих играча и створимо квалитетну базу како не бисмо барем десетак година морали доводити играче са стране”, истакао је Граховац.

Предсједник клуба Саша Илић каже да ће домаћи играчи уз неколико квалитетних појачања засигурно играти важну улогу у новој првенственој сезони.

“Играчи вриједно тренирају заједно са шефом стручног штаба Зораном Новаковићем који остаје на клупи Слоге. Ради се о нашем Српчанину који заслужује да му дамо повјерење и у наредној сезони самом чињеницом што нам је помогао да изборимо опстанак”, истакао је Илић.

Он додаје да ће припреме највећим дијелом бити одржане на градском стадиону у Српцу а у плану је одигравање четири контролне утакмице, и то са Крупом, Љубићем, Текстилцем и Лијевчем.

 

Comments are closed.