Конкурс министарства за суфинансирање спортских манифестација отворен до 23. марта
13. март, 2018.
Младима се нуде бројне прилике путем Фонда омладинског ангажмана
14. март, 2018.

„Ритам“ доминирао у Брчком, Живојин и Исидора постали државни прваци

Плесни клуб „Ритам“ из Српца поново је стигао до титуле првака БиХ на Државном првенству у латиноамеричким плесовима које је протеклог викенда одржано у Брчком. У категорији Старији омладинци, прво мјесто освојио је плесни пар Живојин Сувајац и Исидора Цвијетић из Српца.

Сјајан резултат остварио је и плесни пар Ритма, Марко Миљевић и Јулија Кандић који су заузели четврто мјесто, а у категорији јуниора Срђан Јефтић и Ивана Симић су заузели шесто мјесто што је такође добар пласман.

Наши плесачи наступили су у конкуренцији осам клубова из цијеле БиХ.

Поред државног првенства, одржано је и такмичење школске лиге на којем је наступило 27 парова који су чланови Плесног клуба „Ритам“ из Српца, али и њихових секција из Градишке, Дервенте, Нове Тополе, Александровца и Модриче. Иако им је ово било прво такмичење, показали су се у добром свјетлу.

Главни судија државног првенства БиХ у латиноамеричким плесовима била је Викторија Савановић, док је један од судија био Светислав Савановић.

Предсједници Плесних савеза БиХ и Хрватске, Бранко Савановић и Божидар Чавала, потписали су у Брчком Протокол о пословно-техничкој сарадњи ова два савеза.

 

Comments are closed.