Нерадни дани за Божић и Дан Републике
5. јануар, 2018.
Јавни позив за културне и спортске манифестације
5. јануар, 2018.

Распоред богослужења у манастиру Осовица и парохијама широм србачке општине

У храмовима широм србачке општине током божићних празника биће служене свете литургије а у овом тексту вам доносимо распоред богослужења у свим парохијама као и манастирском комплексу Осовица.

На Бадњи дан у суботу 6. јануара у манастиру Осовица биће служена света литургија а у 14 часова је велико вечерње богослужење. У 18 часова је предвиђено налагање бадњака са божићним бдијењем док је у недјељу 7. јануара на Божић планирана јутарња литургија у 5 часова.

У храму Преображења Господњег у Разбоју у суботу 6. јануара на Бадњи дан је планирано освећење и налагање бадњака у 16 часова а божићна литургија је у недјељу 7. јануара у 6 часова.

У Ситнешима је на Бадњи дан у суботу 6. јануара планирано освећење бадњака у 13 часова, у Лепеници у 15 часова и Горњим Срђевићима у 17 часова. Божићна литургија је у Цркви Светог Пророка Илије у Лепеници у недјељу 7. јануара у 5 часова. 

У Жупском Разбоју је на Бадњи дан у суботу 6. јануара у 12 часова планирано богослужење и освећење бадњака а у Ножичком у 17 часова вечерње богослужење и пијукање са налагањем бадњака. На Божић у недјељу 7. јануара планиран је уранак око 4 часа а 8. јануара у Ножичком света литургија у 9 часова. 

У храму у Кукуљама је на Бадњи дан у суботу 6. јануара планирана света литургија у 9 часова а вечерње богослужење са пијукањем и освећењем бадњака у 16,30 часова. Божићна литургија је планирана у недјељу 7. јануара у 5 часова.

У храму Рођења Пресвете Богородице у Кобашу на Бадњи дан у суботу 6. јануара биће одржано вечерње богослужење са почетком у 16 часова када ће бити одржано налагање бадњака и пијукање а божићна литургија је у недјељу 7. јануара у 5 часова. 

Распоред богослужења у србачкој парохији је раније објављен на нашој страници и можете га погледати кликом на овај линк.

Comments are closed.