Олујни вјетар причинио велике штете у србачкој општини
12. децембар, 2017.
Дом здравља располаже са 12 тимова породичне медицине и сарађује са бројним специјалистима
13. децембар, 2017.

Расписан јавни позив за избор најбољих спортиста општине Србац у 2017. години

Мирко Стојић, предсједник организационог одбора избора најбољих спортиста Српца у 2017. години, расписао је данас јавни позив којим се позивају спортски клубови, организације и појединци да до 15. јануара до 12 часова предложе кандидате за најбоље спортисте у овој години који ће бити изабрани у неколико категорија. Организатор манифестације и ове године је Радио Србац а покровитељ Општина Србац.

На првој сједници организационог одбора која је одржана прошле седмице, одлучено је да ова манифестација буде одржана у понедјељак 22. јануара са почетком у 17 часова у сали Скупштине општине Србац.

Том приликом биће проглашени најбољи активни спортисти, односно учесници спортских такмичења која су организована на нивоу општине Србац, Републике Српске, државног и међудржавног нивоа у 2017. години. 

Бираће се и најуспјешнији спортски радник у 2017. години, најуспјешнији млади спортиста до 18 година у 2017. години, најуспјешнији спортски клуб који је остварио завидне резултате у 2017. години и најуспјешнија млада екипа до 18 година у 2017. години.

За учешће на јавном позиву потребно је доставити попуњен прописан образац пријаве који се може преузети радним даном и суботом од 8 до 15 часова у просторијама Радио Српца, а може се преузети и на нашој интернет страници кликом на овај линк.

Пристигле захтјеве ће разматрати стручни жири који је именован од стране организационог одбора.

Додатне информације могу се добити на телефон: 051/740-516 или путем e-maila: radiosrbac@yahoo.com.

Пријаве за јавни конкурс се достављају у затвореној коверти на адресу:

Ј.П. „Радио Србац“ Србац
Жири за избор спортисте општине Србац у 2017. години
Данка Митрова 1
78 420 СРБАЦ

Comments are closed.