Честитке начелника Млађана Драгосављевића и предсједника Мирка Стојића поводом Дана Републике
8. јануар, 2018.
Постављен иконостас у храму Васкрсења Господњег у Српцу
8. јануар, 2018.

Радници вртића извршили дезинфекцију простора у циљу сузбијања вирусних инфекција

Дјечији вртић „Наша радост“ из Српца искористио је празничне дане да изврши дезинфекцију просторија у овој установи како би се на овај начин утицало на сузбијање вирусних инфекција које су у великој мјери владале међу дјецом током мјесеца децембра. 

По ријечима директорице вртића Дијане Миланковић, у готово свим вртићким групама је већи број дјеце имао симптоме респираторних и стомачних функција, што је карактеристично за нагле промјене времена.

„Наши радници су три дана вршили дезинфекцију свих просторија у којима дјеца бораве и у којима проводе дневне активности, као и кухиње, тоалета и радних просторија васпитача. На овај начин смо жељели извршити превенцију у погледу сузбијања нових вирусних инфекција у наредном периоду“, рекла је Миланковић.

У вртићу су на пригодан начин обиљежени новогодишњи празници подјелом пакетића за 142 малишана установе и организовањем представе од стране београдског позоришта „Бубамара“ а прије тога је половином децембра у складу са традицијом и обичајима обиљежена крсна слава вртића Свети Никола.

 

Comments are closed.