Почиње израда монографије о Српцу
21. фебруар, 2018.
Едуковали основце из Кобаша на тему опасности од мина
22. фебруар, 2018.

Почео упис у курс италијанског језика за младе и одрасле

Удружење грађана “Ц.Е.З.А.Р.” из Српца обавјештава грађане да је почео упис у курс италијанског језика за младе и одрасле. Упис траје до краја фебруара, а први часови ће се одржати у првој седмици марта. У току је и даље упис на курс италијанског језика за дјецу узраста од 4 до 15 година. 

Један од најатрактивнијих језика ваша дјеца и ви можете научити у пријатној атмосфери овог удружења уз професора италијанског језика и српског језика и књижевности, Слађану Ћирић. 

Осим курса италијанског језика, и даље је у току упис на курс фотографије. Овај курс подразумијева теоријска предавања, као и практично упознавање са опремом за фотографисање. На крају курса, биће организована мини изложба фотографија свих полазника, а активност је намијењена дјеци изнад 12 година, те младима и одраслима. Остало је још неколико слободних мјеста, а са полазницима ће од почетка марта радити професионални фотограф Срђан Билановић.

Сви полазници који испуне услове након завршеног курса добијају дипломе. 

За све додатне информације можете контактирати удружење “Ц.Е.З.А.Р.” на број телефона 065 816 107, фејсбук профил удружења или у њиховим просторијама на адреси Здравка Челара 14.

Comments are closed.