Расписан јавни позив за финансирање и суфинансирање културних и спортских манифестација
5. јануар, 2018.
Начелник Млађан Драгосављевић и предсједник Мирко Стојић упутили божићне честитке
6. јануар, 2018.

Пекара Сунце поклонила три печенице и десет пакета хране и хигијене

Пекара Сунце поново је обрадовала грађане слабијег имовног стања у нашој општини након што је обезбиједила три печенице и десет пакета хране и хигијене за социјално угрожене породице из Горње Лепенице, Ћукала, Ножичког, Кукуља, Бајинаца, Повелича, Кобаша, Брусника и Сефероваче. Помоћ је данас уручена овим породицама од стране представника Црвеног крста и радника Пекаре Сунце. 

„Захваљујемо се Пекари Сунце и породици Грабовац који су по ко зна који пут доказали своју хуманост и осјећај солидарности за оне који немају. У прошлој години су четири пута путем наше организације помогли најсиромашнијим породицама које су веома захвалне због указане помоћи“, рекла је секретар Црвеног крста, Љиљана Билановић.

Она је додала да су печенице добиле вишечлане породице у којима има болесних лица и која немају никаква примања. 

Пред новогодишње празнике Пекара Сунца је уручила представницима Црвеног крста вриједносне бонове од по 100 КМ за пет породица слабијег имовног стања које су могли искористити у продавници Конзум за набавку неопходних намирница. Бонове су добиле двије породице у којима има болесних од карцинома, једна самохрана мајка и двије младе особе без родитеља и једна са једним родитељем.

Comments are closed.