Обиљежена 26. годишњица формирања Прве србачке лаке пјешадијске бригаде
7. јун, 2018.
Ветерани Слоге и Бијељине одмјерили снаге у Српцу
8. јун, 2018.

ОШ „Јован Јовановић Змај“ обиљежила Дан школе

Основна школа „Јован Јовановић Змај“ из Српца обиљежила је ове седмице Дан школе у склопу Змајеве недјеље, а ова манифестација је представљала врхунац рада, стваралаштва и креативности србачких основаца. 

На почетку је прочитана честитка директора Славка Драгосављевића који је нагласио да се у континуитету наставља са квалитетним радом о чему свједоче резултати васпитно-образовног рада, али и резултати општинских и регионалних такмичења на којима су ученици ове школе остварили запажене резултате.

Наглашено је да се много урадило на унапријеђењу квалитета наставног процеса, те обнављањем и санацијом школских објеката, зграда и набавком дидактичкog материјала и наставних средстава. 

Уз све то, ученици и наставници, као и остали запослени били су веома хумани и одазвали су се и помогли кад год је била потреба. 

Школа је такође континуирано током године радила на промоцији својих активности у циљу изградње имиџа квалитетне и стабилне васпитно-образовне установе, а као круна њиховог рада стигао је Дан школе. 

У склопу манифестације изведене су рецитације, наступ ритмичке секције и разгледање изложбе у холу школе, а реализован је и низ спортских активности на терену ФК „Слога“. 

У подручним школама и одјељењима такође је обиљежен Дан школе, а претежно су се одвијале спортске активности које су организоване на терену ФК „Братство“ Повелич и школским игралиштима. 

 

Текст и фотографије преузети су са званичне странице Основне школе „Јован Јовановић Змај“ Србац.

Више фотографија погледајте на фејсбук страници SRBAC-RS.COM.

 

Comments are closed.