Прекид у испоруци воде у уторак 7. августа од 9 до 18 часова
6. август, 2018.
Арсеније Сарић из Српца потписао за Борац, његове партије прати и чувени Андерлехт
7. август, 2018.

Организована достава питке воде у Пријебљезима, Ножичком, Старом Мартинцу и Српцу

Општинска управа Србац и Цивилна заштита општине Србац обавјештавају грађане да је у складу са одлуком начелника општине Млађана Драгосављевића организована достава питке воде у насељима Пријебљези, Ножичко, Стари Мартинац и граду Српца због најављеног вишечасовног прекида у испоруци воде услијед отклањања квара на главном цјевоводу фи 500 мм. 

Цистерне са питком водом Територијалне ватрогасне јединице Србац биће стациониране у Старом Мартинцу од 12 до 14 часова у центру села, у Ножичком у центру села у времену од 15 до 17 часова а у Пријебљезима код школе у времену од 14 до 17 часова.

За грађане Српца цистерна са питком водом ће бити на градском тргу све док постоји потреба а у случају да радници Водовода не успију до краја дана завршити радове на отклањању квара, цистерне са водом ће бити грађанима и сутра на услузи према истом распореду. 

Квар је избио још у суботу на главном цјевоводу на локалитету код рјечице Савице гдје је дошло до пуцања цијеви у армираном бетону на дубини од четири метра.

Радници Водовода ће током дана вршити преспајање испод Савице новим цијевима у дужини од 60 метара. Ради се о веома комплексном захвату који ће захтјевати вишечасовни рад и ангажовање комплетне механизације србачког Водовода. 

Потрошачи који црпе воду са изворишта у Кобашу и Срђевићима у овом периоду имаће нормално водоснабдијевање.

Comments are closed.