Влада Републике Српске објавила календар републичких и вјерских празника
22. децембар, 2017.
Новогодишње вече игре и пјесме ансамбла Лијевче у четвртак 28. децембра у Српцу
22. децембар, 2017.

Одржана годишња скупштина Слоге, нови предсједник Саша Илић

Фудбалски клуб Слога из Српца ових дана је одржао годишњу скупштину клуба на којој је досадашњи предсједник Владимир Гужвић поднио оставку из моралних разлога, због тренутних резултата који су Слогу довели до 14. мјеста на табели Друге лиге запад. Гужвић је за свог насљедника предложио некадашњег капитена овог клуба, Сашу Илића, што је прихваћено од стране делегата скупштине.

Говорећи о досадашњем раду и финансијском пословању, Гужвић је рекао да је клуб преузео са дугом од око 62 хиљаде КМ и блокадом рачуна од стране Основног суда Градишка по основу дуга од 17 хиљада КМ према „Нестро петролу“ из 1997. године. 

„Успјели смо одблокирати рачун и омогућити редовно пословање преко рачуна клуба, што није било могуће двије године прије тога. Формирали смо нову управу и стручни штаб, саставили нови играчки кадар и обезбиједили Слоги на крају прошле сезоне да и даље остане у другој лиги“, рекао је Гужвић.

Додаје да је у протеклом периоду био веома успјешан рад на стабилизацији финансијског стања јер су успјели смањити укупан дуг на 51 хиљаду КМ у шта су се могли увјерити сви чланови скупштине у приходовној и расходовној страни извјештаја о раду. 

„Средства су трошена на транспарентан начин и то је показатељ како би ново руководство требало дјеловати у наредном периоду“, рекао је Гужвић. 

Он истиче да је предложио Сашу Илића за свог насљедника јер сматра да својим знањем, искуством и енергијом може допринијети да Слога у прољећном дијелу сезоне оствари боље резултате. Због тога је позвао све чланове скупштине да се максимално ставе на располагање новом предсједнику како би се што прије обновио играчки кадар и у што скоријем року донио нови програм рада.

 

Comments are closed.