Рукометаши Српца ремизирали са Борцем 2
11. октобар, 2017.
Васпитачице припремиле представу за малишане вртића
11. октобар, 2017.

Основци обрадовали слаткишима малишане Извора

Ученици Основне школе “Јован Јовановић Змај“ Србац уручили су дјеци са посебним потребама из удружења „Извор“ седам већих пакета слаткиша које су прикупили у склопу Дјечије недјеље. Пакете су предали предсједници удружења Мири Татић која се захвалила на поклону и истакла да су ових дана слаткиши за дјецу такође стигли из Дјечијег вртића „Наша радост“ и Црвеног крста, а донијела их је и наша суграђанка Жељка Стојковић.

Дјеца су стигла у пратњи наставнице енглеског језика, Славице Миљевић, која је рекла да се овом хуманитарном акцијом заокружују активности школе поводом Дјечије недјеље.

„Као координатор ове активности захваљујем се директору школе Славку Драгосављевићу који је показао разумијевање за све активности и манифестације у нашој школи јер на овај начин васпитавамо и образујемо ученике. Захвалност упућујемо и наставници Нади Миловановић и њеном тиму која је ове активности вјерно пренијела у писаној форми на школски сајт, као и Тиму за културну дјелатност школе који је све то максимално испоштовао“, рекла је Миљевић.

Она се захвалила и подручним школама које су први пут активно учествовале заједно са централном школом у обиљежавању Дјечије недјеље, а ријечи хвале упутила је и учитељима и наставницима који су вриједно радили са ученицима у припреми свих активности и изложби, родитељима ученика који су пружали максималну подршку, Дјечијем вртићу „Наша радост“ и Црвеном крсту, те другим организацијама са којима су имали добру и пријатељску сарадњу.

 

Comments are closed.