Јавни позив за културне и спортске манифестације
5. јануар, 2018.
Расписан јавни позив за финансирање и суфинансирање културних и спортских манифестација
5. јануар, 2018.

Стигла помоћ за 50 породица из борачких категорија

Поводом новогодишњих и божићних празника, начелник општине Млађан Драгосављевић ових дана је обезбиједио средства за основне животне намирнице за 50 породица на приједлог Борачке организације општине Србац и Општинске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила општине Србац.

Списак корисника доставила је Борачка организација Србац путем мјесних борачких организација, Одбора породица погинулих и несталих бораца, Oдбора ратних војних инвалида и Општинске организације породица заробљених и погинулих бораца и несталих цивила општине Србац.

Из ових организација упућује се захвалност начелнику на разумијевању за потребе њихових корисника. Уједно, начелник Млађан Драгосављевић свим овим породицама честита новогодишње и божићне празнике, као и предстојећи Дан Републике са жељом да их проведу у миру и срећи.

“Заслуга бораца за одбрану наше отаџбине је немјерљива и без њиховог доприноса данас не би било ни Републике Српске, тако да је ова донација нешто најмање што смо могли учинити за оне који су стајали на првим борбеним линијама и уградили своје животе у темеље Српске”, рекао је начелник Млађан Драгосављевић.

 

Comments are closed.