Зборовање србачких ловаца у недјељу 23. септембра
20. септембар, 2018.
“Дрим Тим” организује међународни турнир 29. и 30. септембра у Српцу
21. септембар, 2018.

Нови циклус НТЦ радионица у Српцу

Од 1. октобра ове године почиње нови циклус НТЦ радионица у Српцу за школску 2018/19. годину као једног од најпотпунијих програма за рану стимулацију и развој интелигенције код дјеце. Радионице су настале према програму др Ранка Рајовића и Уроша Петровића и кроз игру развијају логику, интелигенцију и функционално знање код дјеце.

Прошле године су НТЦ радионице по први пут одржане у Српцу а похађао их је велики број дјеце узраста од 4 до 12 година. 

Поред тога што нуде учење на један нов и забаван начин, НТЦ радионице утичу на то да полазници брже и лакше повезују информације, постају самосталнији у учењу, мотивишу се за учење и стицање функционалног знања, кроз игру развијају бољу пажњу и концентрацију, ефикасно развијају интелектуални потенцијал и стичу самопоуздање и постају успјешнији у раду.

Један НТЦ циклус се састоји од 16 радионица. Радионице се одржавају у Основној школи “Јован Јовановић Змај” у Српцу једном седмично у трајању од 90 минута, односно 60 минута за најмлађу групу. Мјесечна чланарина је 48КМ и укључује сав потребан материјал, реквизите и радне свеске. За друго дијете из исте породице попуст је 30% а за треће 50%.

Уписни рок траје до 25. септембра а број мјеста по узрасним групама је ограничен.

За пријаве и више информација контактирајте број телефона: 066/462-870 (viber) као и фејсбук страницу: https://www.facebook.com/ntcsrbac/ 

Детаљније информације доступне су и на званичној страници www.ntcucenje.com.

 

Comments are closed.