Младост окончала првенство тријумфом, пораз Младог Крајишника у Кукуљама
13. јун, 2018.
Базени у Бардачи и Српцу почињу са радом у петак 15. јуна
14. јун, 2018.

Начелник Млађан Драгосављевић организовао пријем за плесаче удружења „Ц.Е.З.А.Р.“

Начелник општине Млађан Драгосављевић организовао је данас у сали Скупштине општине пријем за плесаче Удружења грађана „Ц.Е.З.А.Р.“ из Српца који су остварили одличан резултат на плесном такмичењу „LDF Dance Fest“ одржаном протеклог викенда у Витезу у организацији Плесног клуба „LDF – Let’s Dance Forever“.

„Ц.Е.З.А.Р.“ је освојио 65 златних и осам сребрних медаља што је сјајан успјех ако се има у виду да је учешће узело око 1200 такмичара из Босне и Херцеговине, Србије и Хрватске.

“Резултати су више него одлични, будући да је од девет плесних група са којима се удружење представило на такмичењу, осам група освојило златне медаље а једна група сребрне медаље. Наступила су 73 наша такмичара, узраста од 4 до 18 година, који су Србац представили у најбољем могућем свјетлу”, рекла је директорица удружења Тања Шњегота.

Она је додала да се њихов успјех не мјери искључиво бројем освојених медаља, већ је највећи успјех што је оволики број дјеце успио да отпутује у Витез, стекне нова искуства и развије здраве животне навике.

“Захваљујем се начелнику на данашњем пријему јер је показао да цијени наш успјех. Општина Србац је од првог дана оснивања уз наше удружење и без подршке локалне власти не бисмо могли опстати”, рекла је Шњегота. 

Начелник општине Млађан Драгосављевић честитао је малишанима на успјеху који остварују на плесним такмичењима из године у годину. Он је нагласио да чланови овог удружења достојно представљају Србац на овим такмичењима јер се увијек враћају кући са прегршт освојених медаља.

“Желим вам успјех и на будућим такмичењима али и свим другим активностима које будете проводили у овом удружењу и ван њега. Познато ми је да у удружењу „Ц.Е.З.А.Р.“ дјелује доста секција које вриједно раде и локална управа ће увијек давати велику подршку оваквим иницијативама”, рекао је начелник Драгосављевић. 

У знак захвалности за пружену подршку, чланови удружења су начелнику уручили симболичан поклон и захвалницу. 

Данашњем пријему присуствовао је и начелник Одјељења за привреду, пољопривреду и друштвене дјелатности, Марко Михољчић.

Удружење „Ц.Е.З.А.Р.“ већ се припрема за нову манифестацију која ће бити одржана у уторак 19. јуна у Дому културе у Српцу са почетком у 19 часова када ће се публици представити све секције које дјелују у овом удружењу а биће организована и изложба накита и фотографија које су израђивали чланови секција.

 

 

Comments are closed.