Пекара Сунце поклонила три печенице и десет пакета хране и хигијене
5. јануар, 2018.
Прослављен Бадњи дан у србачкој општини
6. јануар, 2018.

Начелник Млађан Драгосављевић и предсједник Мирко Стојић упутили божићне честитке

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су честитке свим вјерницима србачке општине који прослављају Божић по јулијанском календару са жељом да га проведу у миру и срећи. 

У својим честиткама истичу да је Божић један од највећих и најрадоснијих хришћанских празника који се увијек прославља са великом радошћу међу нашим суграђанима, а нарочито међу младима који учествују у традиционалном пијукању и другим обичајима, чиме се још од малих ногу упознају са исконским вриједностима наше вјере.

„Божић је празник кога увијек проводимо у друштву породице, пријатеља и драгих особа, окружени истинском пажњом и љубављу, уз које налазимо духовни мир и јачамо своју вјеру што нам помаже да се лакше суочавамо са свим животним изазовима који предстоје. 

Нека тако буде и ове године и нека нам дани који долазе донесу бољитак на свим животним пољима, добро здравље и слогу и јединство међу људима свих вјера и нација“, рекао је у својој честитки начелник општине Млађан Драгосављевић.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић у својој честитки наводи да нам Божић увијек доноси поруке разумијевања, солидарности и хуманости према ближњима.

„Зато бих поручио свим грађанима да у складу са својим могућностима помогну људима око себе, нарочито старима, болеснима, немоћнима и сиромашнима, а ми као носиоци законодавне власти ћемо наставити да се кроз доношење важних одлука изборимо за њихова права и омогућимо им живот достојан човјека.

У то име упућујем вам искрене честитке у своје лично име и у име свих одборника Скупштине општине Србац уз традиционални хришћански поздрав – Мир Божији, Христос се роди!“, истиче предсједник Мирко Стојић.

Comments are closed.