Три студенткиње из Српца на ранг листи стипендиста Фонда „Др Милан Јелић“
13. јануар, 2018.
ФК Младост одржао годишњу скупштину: Једна од најбољих сезона у историји клуба
15. јануар, 2018.

Начелник Млађан Драгосављевић и предсједник Мирко Стојић честитали Православну нову годину

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су новогодишњу честитку свим грађанима општине Србац који прослављају Нову годину по јулијанском календару са жељом да је проведу у породичном окружењу испуњени љубављу, срећом и добротом.

У својој честитки, начелник општине Млађан Драгосављевић истиче да овај празник славе сви хришћани српске, руске, грузијске и неколико малих православних цркава, затим васељенска, јерусалимска, антиохијска и александријска патријаршија и сви светогорски манастири.

„У нашем народу овај датум се обиљежава и као Дан Обрезања Господа Исуса Христа и празник Светог Василија Великог кога многи славе као своју крсну славу, тако да је много разлога да ове дане проведете у празничном расположењу. 

Нека вас срећа прати током цијеле 2018. године и нека вам буде испуњена сваким добром и напретком на личном, породичном и професионалном плану“, каже се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић пожелио је да 2018. година буде још боља од претходне и донесе пуно радости, среће, здравља и просперитета.

„Нека нам овај празник, који се у нашем народу светкује и као Мали Божић, протекне у миру и јединству, уз поштовање свих православних обичаја и традиције нашег народа.

Наши вјерници уједно прослављају и празник Светог Василија Великог као заштитника својих домова, па вам овом приликом желим да крсну славу проведете у миру и срећи, окружени пажњом и љубављу породице и драгих пријатеља.

Нека Вам је срећна и Богом благословена Нова 2018. година“, каже се у честитки предсједника Скупштине општине Србац, Мирка Стојића.

Comments are closed.