Одата почаст борцима из Повелича погинулим у одбрамбено-отаџбинском рату
9. августа, 2019.
Одржана шеста Kотлићијада у Kоровима
12. августа, 2019.

Начелник Млађан Драгосављевић и предсједник Мирко Стојић честитали Kурбан Бајрам

Начелник општине Млађан Драгосављевић и предсједник Скупштине општине Мирко Стојић упутили су честитку свим вјерницима исламске вјероисповијести у нашој општини који прослављају празник Kурбан Бајрам са жељом да празничне дане проведу у миру, срећи и добром здрављу.

У својој честитки, начелник Млађан Драгосављевић је пожелио свима онима који празнују да њихови домови буду испуњени топлином и молитвом и да радост Kурбан Бајрама подијеле са најближима.

“Нека овај велики празник буде подстицај за јачање међусобног повјерења и толеранције међу грађанима у нашој општини и да заједнички у миру и слози, као и до сада, градимо заједничку будућност на овим просторима”, наводи се у честитки начелника Млађана Драгосављевића.

Предсједник Скупштине општине Мирко Стојић је рекао да нас овај празник из године у годину подсјећа на потребу заједничког живота и толеранције на овим просторима и промоцији мира, доброте, узајамне подршке и заједништва.

“У том погледу, подијелите своју празничну трпезу са ближњима и комшијама и покажите саосјећање и разумијевање према свим људима добре воље.Нека вам ови празнични дани подаре добро здравље, радост и срећу у вашим домовима”, каже се у честитки предсједника Мирка Стојића.

Comments are closed.