Постављен иконостас у храму Васкрсења Господњег у Српцу
8. јануар, 2018.
Србац прославио 26. рођендан Републике Српске
9. јануар, 2018.

Младост из Бајинаца добила спортску опрему у вриједности од 10 хиљада КМ

Фудбалски клуб Младост из Бајинаца добио је из Аустрије вриједан поклон у виду спортске опреме у вриједности од око 10 хиљада КМ. Донатори су били чланови породице Стеве Босанчића, великог навијача клуба Младости који је преминуо прије годину и по дана. Опрему је обезбиједила његова супруга Мара са сином Урошом и његовом породицом, чиме су веома обрадовали клуб из Бајинаца који се са успјехом такмичи у Подручној лиги Градишка.

„Породица Босанчић је и након Стевине смрти била уз наш клуб и активно нам помагала. Недавно су стигли у родни крај за празнике и изненадили нас поклоном у виду комплета дресова, шорцева, штуцни, копачки, голманских дресова, рукавица и тридесетак фудбалских лопти. Опрема је толико вриједна да би нам на овоме могли позавидјети и већи клубови“, рекао је предсједник клуба Лука Митраковић.

Он додаје да ће на овај начин бити опремљене све клупске селекције, од омладинске до сениорске екипе. 

„Упућујем велику захвалност породици Босанчић која је донирала и средства за куповину пакетића дјеци из нашег села. Лијепо је видјети да људи не заборављају свој родни крај“, истакао је Митраковић.

Колика је била велика љубав Стеве Босанчића према клубу из Бајинаца, свједочи и то да је сахрањен у њиховом дресу уз фудбалску лопту, а његов ковчег на сахрани су носили првотимци Младости.

Бајинчани су завршили јесењу полусезону у Подручној лиги Градишка на 5. мјесту са 25 бодова и имају свега пет бодова мање од водећих 13 Скојевки из Грбаваца.

 

 

Comments are closed.