Исидора Цвијетић проглашена за Ново Име и отворила врата свјетског плесног првенства
17. мај, 2018.
Добра сарадња са органима власти побољшала положај србачких пензионера
17. мај, 2018.

Матуранти прославили завршетак школе

Градске улице у Српцу данас су одјекивале пјесмом матураната Центра средњих школа „Петар Кочић“ који су прославили завршетак школовања. Њихово славље је почело већ од јутарњих часова у ходницима школе након чега су са заставама у рукама прошетали градским тргом а њихова пјесма одјекивала је до касних поподневних часова. 

Ове године је школовање завршило 106 матураната који су били распоређени у шест одјељења, и то два разреда гимназије и по један разред економских/банкарских и туристичких техничара, аутомеханичара и угоститеља.

Они ће се поново окупити у петак 25. маја када ће од 18 часова бити организован дефиле од школе до градског трга гдје ће их дочекати чланови породице, пријатељи и други грађани, након чега ће од 19 часова отпутовати на матурску забаву у ресторан “Интегра” у Бањалуци. У случају кише, матуранти ће се окупити у спортској дворани. 

У току је прикупљање пријава за ученика генерације који ће бити проглашен приликом свечане додјеле диплома у сриједу 20. јуна у 19 часова у холу школе.

Полагање матурских испита је планирано од 5. до 8. јуна а детаљнији распоред биће објављен на огласној табли школе.

 

Comments are closed.