Седам медаља за каратисте Борца у Суботици
28. март, 2018.
Отворена документарна изложба о страдању Епархије бањалучке у Другом свјетском рату
29. март, 2018.

Манифестација “У сусрет Васкрсу” у четвртак 5. априла

Традиционална манифестација “У сусрет Васкрсу” биће одржана у четвртак 5. априла са почетком у 11 часова на платоу испред Народне библиотеке у Српцу, одлучено је на првој сједници организационог одбора која је одржана у овој установи. Покровитељ манифестације је Општина Србац а организатор Народна библиотека.

Учешће у манифестацији ће и ове године узети васпитаници Дјечијег вртића “Наша радост”, Удружења родитеља и дјеце са посебним потребама “Извор”, Удружења грађана “Ц.Е.З.А.Р.” и њиховог Локалног волонтерског сервиса и ученици нижих разреда основне школе из Српца.

Они ће традиционално фарбати васкршња јаја а организатор ће уручити награде за најљепше украшено јаје. 

Допринос манифестацији ће дати и СКУД “Бели анђео” из Српца, Фолклорно удружење грађана “Мотајички вук” из Ситнеша, Ансамбл народних игара “Лијевче” из Разбоја, КУД “Младост” Разбој и КУД “Ђердан” из Кукуља, као и пекара Мане комерц, Пекотека Кви-Кви, Пекара Сунце и пекотека Центар које ће на штандовима презентовати посну храну. 

У склопу овог догађаја биће одржан мини сајам од понедјељка до четвртка на којем ће бити изложене рукотворине, сувенири и други уникатни предмети, а сајам ће бити продајног карактера.

Comments are closed.