Умјетнине слабовидог сликара Саше Ђукића очаравају Српчане
5. мај, 2018.
Слога стигла до побједе над Љубићем након преокрета
6. мај, 2018.

Још мало времена за пријаву на јавни позив Омладинске банке – рок 10. мај!

Чланице кредитног одбора Омладинске банке Србац, Сања Којић и Биљана Радонић, презентовале су у петак 4. маја нову платформу LONAC.PRO преко које се може поднијети апликација за грант Омладинске банке чији буџет ове године износи 10.850 КМ.

Поред представника општинске управе, презентацији су присуствовали представници неформалних група младих који планирају кандидовати своје пројекте. Они су из прве руке чули на који начин могу аплицирати за средства која се ове године крећу од 500 до 1500 КМ по пројекту, уз допринос заједнице од 50 одсто. 

“Један од услова је да млади имају од 17 до 35 година и морају бити окупљени у групу од 3 до 7 чланова. Потребно је да се изврши регистрација у онлајн заједницу LONAC.PRO гдје су наведени наредни кораци које је потребно извршити. Остало је мало времена јер је рок за пријаву 10. мај, тако да позивам младе људе да искористе ову прилику и ураде нешто корисно за локалну заједницу”, рекла је координатор Омладинске банке, Сања Којић.

Програм и ове године финансијски подржавају Општина Србац и Фондација Мозаик.

Више о самом програму, начину пријаве пројеката, резултатима Омладинске банке Србац и о томе ко су чланови и чланице Одбора можеш погледати кликом на овај линк.

 

Comments are closed.