Осмомартовска радионица за чланове удружења „Ц.Е.З.А.Р.“ и Народне библиотеке
8. март, 2018.
Удружење Извор прославило осмомартовски празник
9. март, 2018.

Јавни позив за учешће у акцелератор пилот програму

Републичка агенција за развој малих и средњих расписала је јавни позив за учешће у акцелератор пилот програму. Програм је намијењен почетницима у пословању заснованом на иновацији, знању и новим технологијама са потенцијалом раста, који желе да што прије пронађу тржиште за своје производе/услуге.

Програм се састоји од три фазе: програма пред-акцелерације, акцелерације и програма раста. Подршка у оквиру програма обухвата бесплатну обуку, бесплатну савјетодавну подршку из одређених области, бесплатно коришћење простора за рад у оквиру пословног инкубатора, административну и техничку подршку за коришћење средстава из различитих програма финансирања, могућност представљања пословних планова потенцијалним инвеститорима, промоцију и међународно повезивање.

Позив је отворен за све креативне особе са подручја Републике Српске/БиХ које имају иновативне пословне идеје и намјеру да оснују предузеће у РС током акцелератор програма или већ имају регистровано предузеће не старије од 18 мјесеци.

Кандидати се могу пријавити као самостални подносиоци или као тим. Пословне идеје које се односе на трговину, угоститељство, игре на срећу, финансијско посредовање, неће бити разматране.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца којег могу пронаћи на веб страници Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа и Предузетничком порталу Републике Српске .

Попуњен образац потребно је доставити на e-mail: info@rars-msp.org најкасније до 25. марта 2018. године са назнаком “Пријава за учешће у акцелератор пилот програму”.

Позив је расписан у оквиру пројекта предузећа ACCELERATOR – „Развој акцелератора за обезбјеђење бољег приступа финансирању за иновативна мала и средња предузећа“, који суфинансира Европска унија из средстава ERDF и IPA фондова у оквиру Дунавског транснационалног програма.

Comments are closed.